Mac Pro

SKU
conf-mac-pro
Special Price 199.990 МКД
Regular Price 266.571 МКД
Бесплатна достава на сите онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Новиот Mac Pro е лесно пренослив компутер со атрактивен дизајн и неверојатно високи перфоманси. Mac Pro доаѓа во неколку варијанти од 4-јадрениот Intel Xeon E5, па се до 12-јадрениот процесор на 2.7 GHz. Меморијата се надградува до 64 GB, можност за 1 TB SSD диск и графичка меморија до 6 GB.Исто така има 4 USB 3.0 конектори,2 Thunderbolt конектори кои обезбедуваат пренос на податоци со брзина од 20Gb/s како и подршка за 4к видео.
Weight
5.0000
Бои
Black
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.9GHz
Меморија
16 GB
Дисплеј
none
Graphics
Dual AMD FirePro D500
Graphics memory
3GB GDDR5 VRAM each
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
6 x Thunderbolt 2
Dimensions
N/A
Included software


• OS X Mavericks 

• iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Maps, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Messages, Calendar, Contacts, Reminders, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Preview, Notes, Mac App Store

EAN code
190198496096
Меморија
16 GB
Капацитет
8-Core
Дисплеј
none
Graphics
Dual AMD FirePro D700
Graphics memory
6 GB GDDR5
Thunderbolt
6 x Thunderbolt 2
Dimensions
N/A
Included software
• OS X Mavericks
• iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote
Што има во кутијата?
• Mac Pro
• Power Cord
Коментар
N/A
Боја
црна
EAN code
885909720651
Меморија
12 GB
Капацитет
256GB PCIe-based flash storage
Дисплеј
none
Graphics
Dual AMD FirePro D300
Dimensions
N/A
Included software

• OS X Mavericks

• iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Maps, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Messages, Calendar, Contacts, Reminders, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Preview, Notes, Mac App Store
Што има во кутијата?

Mac Pro

kabal za napajanje
Коментар
N/A
Боја
црна
Капацитет
6-Core