iPad Pro (2017)

SKU
ipad-pro-2017-family-mk
MKD 45 990

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Без разлика на задачата, новиот iPad Pro е на врвот на истата. Нуди многу повеќе моќност за разлика од повеќето PC уреди, а сепак е лесен за употреба. Редизајнираниот Retina дисплеј е воодушевувачки на допир како и на око. А и доаѓа заедно со iOS, најдобриот и најнапредниот мобилен оперативен софтвер. iPad Pro, модерен како што Вие сакате еден компјутер да биде. А сега подобар, најдобар.

Wireless and cellular
Wi-Fi & Wi-Fi + Cellular models
Storage (configurable products)
64 GB, 256 GB, 512
Коментар

N/A

Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
space gray
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
silver
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
gold
Connectivity
Cellular
Display
9.7"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
rose gold
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
space gray
Connectivity
Wi-Fi
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
silver
Connectivity
Wi-Fi
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
512 GB
Color
rose gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
space gray
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
silver
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
rose gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
space gray
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
rose gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
space gray
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
silver
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
gold
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
64 GB
Color
rose gold
Connectivity
Cellular
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
space gray
Connectivity
Cellular
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
silver
Connectivity
Cellular
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
gold
Connectivity
Cellular
Display
10.5"
Коментар
N/A
Модел
10,5"
Storage
256 GB
Color
rose gold
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
512 GB
Color
space gray
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
512 GB
Color
silver
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
512 GB
Color
gold
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
512 GB
Color
space gray
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
512 GB
Color
silver
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
512 GB
Color
gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
64 GB
Color
space gray
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
64 GB
Color
silver
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
64 GB
Color
gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
256 GB
Color
silver
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
256 GB
Color
gold
Connectivity
Wi-Fi
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
64 GB
Color
space gray
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
64 GB
Color
silver
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
64 GB
Color
gold
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
256 GB
Color
space gray
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
256 GB
Color
silver
Connectivity
Cellular
Display
12.9"
Коментар
N/A
Модел
12,9"
Storage
256 GB
Color
gold
Connectivity
Cellular