Mac mini

SKU
conf-mac-mini

Наведениот 7% EDU попуст можете да го искористите со заверен индекс од тековната година само до 21.6.2018.

По Направената нарачка прикачи го
скенираниот индекс тука

Special Price 30.210 МКД
Regular Price 30.943 МКД
Бесплатна достава на сите онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Дисплеј
10.5"
Graphics
AMD Radeon HD 6490M graphics processor with 256MB of GDDR5 memory
Dimensions
N/A
EAN code
885909954940
Turbo Boost
Turbo Boost up to 2.7GHz
Меморија
4 GB
Капацитет
500 GB
Дисплеј
none
Резолуција
n/a
Graphics
Intel HD Graphics 5000
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
2 x Thunderbolt 2
Dimensions
N/A
SD-Card
SDXC Card
Included software

• OS X Yosemite 
• iLife
• iWork 

Што има во кутијата?

• Mac mini
• Захранващ кабел

Гаранција
1 година международна гаранция + 1 година търговска гаранция в България (само за физически лица)
Коментар
N/A
EAN code
885909955381
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.1GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
1 TB
Дисплеј
none
Graphics
Intel Iris
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
2 x Thunderbolt 2
Dimensions
N/A
SD-Card
SDXC Card
Included software

• OS X Yosemite
• iLife
• iWork 

Што има во кутијата?

• Mac mini
• Захранващ кабел 

Гаранција
1 година международна гаранция + 1 година търговска гаранция в България (само за физически лица)
Коментар
N/A
EAN code
885909955824
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.3GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
1 TB Fusion Drive
Дисплеј
none
Graphics
Intel Iris
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
2 x Thunderbolt 2
Dimensions
N/A
SD-Card
SDXC Card
Included software

• OS X Yosemite
• iLife
• iWork 

Гаранција
1 година международна гаранция + 1 година търговска гаранция в България (само за физически лица)
Коментар
N/A