Beoplay H9

SKU
conf-beoplay-h9

Безкомпромисен звук со Active Noise Cancellation.
Active Noise Cancellation
Wireless преку Bluetooth

MKD 118 000 000

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

КВАЛИТЕТ НА ЗВУК Со BeoPlay H9, фокусот е на музиката. Со што Вие ќе уживате во силниот и прецизен звук на автентичните Bang&Olusfen слушалки.

ДИЗАЈН Удобноста е главниот печат на Beoplay H9. Дизајнот ќе Ви овозможи апсолутна удобност на Вашите уши, со што ќе можете да уживате во музиката преку цел ден – додека меката кожа и адаптивната мемори пена ќе направат да не посакате никогаш да не ги извадите.

ГЕСТОВИ Полираните и анодизирани капачки на слушалките ќе ви овозможат и те како напреден и уникатен интерфејс кој е осетлив на допир. Ви се овозможува целосна контрола над Вашата музика и повици - дури и кога би носеле ракавици.

ЦЕЛ ДЕН МУЗИКА Beoplay H9 слушалките имаат батерија која се полни и заменлива батерија која е издржлива до 14 часа слушање на музика преку wireless и напредна Active Noise Cancellation технологија. Доколку снемате батерија, решението е едноставно - само приклучете го кабелот за да продолжите во уживањето.

НАПРЕДЕН BLUETOOTH Beoplay H9 ја вклучува последната Bluetooth технологија која ќе Ви овозможи бескомпромисен бежичен звук, без разлика дали слушате музика или зборувате на телефон.

ВИСТИНСКИ И ТОЧНО Ексклузивно, внимателно одбрани материјали како што е полиран алуминиум, мека кожа кои ќе ги загарантираат удобноста и стилот. И бидејќи кожата станува се поубава со текот на времето, Beoplay H9 не стареат, напротив се поубаво изгледаат.

НАПРЕДНА ACN ТЕХНОЛОГИЈА Со едноставно повлекување надолу, бучавата исчезнува и Ви овозможуваат да се фокусира на вашите омилени песни. Тоа е убавината на хибридната технологија на ACN технологијата која користи два микрофони за точно да ја фати и да ја измери бучавата со ефектно поништување на спротивниот сигнал.

Earphone type
Over-Ear
Compatibility
N/A
Driver
Electro dynamic driver, 40 mm diameter
Impedance
N/A
Frequency
20 Hz - 22,000 Hz
Distortion
N/A
Sensitivity
N/A
Wireless connection
N/A
Dimensions
197 x 225 x 40 mm
What's in the box?
  • Audio cable with 3.5 mm jack <br>
  • Micro USB cable for charging <br>
  • Flight adapter <br>
  • Carrying pouch <br>
  • Quick Guide
Коментар
N/A